SERVICII OFERITE

LUCRARI SPECIALE DE CONSTRUCTII-CONSOLIDARI CU PILOTI FORATI

SERVICII DE VIDANJARE

FASONARE OTEL-BETON

PRODUCTIE SI LIVRARE BETON

Utilizand o statie de preparare a betoanelor mobila ELBA, model ELMC 105, capacitate 105 mc/ ora, complet automatizata, cu dozarea computerizata a materialelor, va oferim toate clasele de betoane, inclusiv betoane rutiere. Betoanele sunt livrate conform specificatiilor din comanda, insotite de declaratii de performanta.

PRODUCTIE SI LIVRARE BETON ASFALTIC

EXECUTIE LUCRARI DE DRUMURI SI PODURI

Realizam lucrari de infrastructura pentru transport, in speta construirii si reabilitarii de drumuri si poduri. Avand in vedere experienta anterioara, personalul de specialitate angajat, respectiv utilajele si autovehiculele aflate in proprietatea firmei, OPENTRANS, are convingerea ca poate realiza orice proiect in cele mai bune conditii, in ceea ce priveste calitatea si in termenii precizati de beneficiar.

CONSTRUCTII CIVILE, INDUSTRIALE SI AGRICOLE

Executam lucrari de constructii civile, industriale si agricole cu structura de rezistenta metalica, din beton sau mixta, respectiv lucrari de reabilitare a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale. Scopul nostru este de a finaliza lucrarile contractate in termenele asumate, respectand normele tehnice in vigoare si proiectul tehnic de executie, adaptat cerintelor beneficiarului.

AMENAJARI EXTERIOARE

Executam lucrari de amenajari exterioare, care includ atat lucrari de terasamente, cat si lucrari de asfaltare, pavare alei, trotuare, zone de acces pietonal si parcari. Amenajarile exterioare nu au doar rol structural si estetic, ci indeplinesc de asemenea si functiuni tehnice precum dirijarea si evacuarea apelor pluviale din jurul cladirilor.

LUCRARI DE INSTALATII

Un alt sector de activitate al nostru il reprezinta realizarea retelelor si instalatiilor tehnico-sanitare, retelelor si instalatiilor de utilizare gaz metan, retelelor de apa si canal, ventilatie si climatizare, precum si al montajului de echipamente si utilaje tehnologice pentru consumatori industriali, comerciali sau casnici.

LABORATOR DE INCERCARI

Detinem laborator de analize si incercari pentru constructii – gradul II, autorizat conform standardului de referinta SR EN ISO/ CEI 17025:2005/ AC:2007. Efectuam incercari pentru ANCFD – agregate naturale pentru lucrari de CF si drumuri, BBABP – pentru beton, beton armat si beton precomprimat, D – drumuri, F – finisaje, GTF – geotehnica si teren de fundare, MBM – materiale pentru beton si mortare, MD – material pentru drumuri si MTZ – mortare pentru tencuieli si zidarii.

CONTACT

Cluj-Napoca, str. Cantonului nr. 9 / Coroieni nr. 141, jud. Maramures
0756 720 355 - Secretariat
0756 029 861 - Departament tehnic
0745 374 105 - Inchirieri utilaje